Wie ben ik

Christine van der Linden met Banjer

christine van der linden

Passie en creativiteit

Ik ben een gepassioneerde business consultant en adviseer over strategie, ondernemerschap en communicatie. Vooral MKB-bedrijven hebben baat bij mijn analyses van de externe omgeving, recente marktontwikkelingen en trends. Tijdens interactieve en inspirerende workshops bied ik helder inzicht in kansen en bedreigingen. Met impactvolle communicatie breng ik jouw ambities tot leven. Ik ben gespecialiseerd in businessmodel innovatie, communicatiestrategie, moderation en reporting. Mijn werkwijze kenmerkt zich door structuur en de nodige creativiteit.

Ik ben medeoprichter van het toonaangevende communicatieadviesbureau Linden & Barbosa in Amsterdam waar ik 20 jaar managing partner ben geweest. Ik heb meer dan 150 merken geadviseerd over communicatiestrategie, branding en PR in de sectoren zakelijke dienstverlening, entertainment, toerisme, lifestyle en food. Ik ben co-auteur van het boek De PR-factor.

Ik werk internationaal met als standplaatsen Amsterdam en Cannes. Ik ben sociaal, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, hou van koffie en rode wijn en maak graag bos- en strandwandelingen met mijn hond Banjer.